Care e cel mai bun telefon pentru copii: iPhone vs Samsung 2021

Am un fiu de 7 ani și este un băiat tipic. Îi place să joace fotbal și o bună parte din conversațiile sale constau în a spune de ce un anumit jucător este mai bun decât ceilalți membri ai echipei. Așa stând lucrurile, am fost în căutarea unui telefon Samsung Galaxy ieftin. Am cercetat telefoanele Samsung Galaxy de ceva timp și am descoperit că Galaxy Ace 3 Neo este o opțiune bună.

Pentru unii părinți, se pare că nu poți să deschizi televizorul sau să intri într-un mall fără să vezi un fel de reclamă pentru ultima jucărie sau gadget must-have. Nu poți ține pasul, dar ar trebui să vrei să o faci.

Acesta este unul dintre motivele pentru care tot mai mulți părinți apelează la telefoane mobile pentru copii. Noi ne încurajăm fiicele să se descurce bine la școală, să țintească sus și să fie cele mai bune în orice vor alege să fie de-a lungul anilor.

Dar știm, de asemenea, că viața este plină de distrageri. Un nou telefon mobil pentru copii îi poate ajuta să se concentreze asupra studiilor, fără nevoia constantă de a-și verifica telefonul pentru actualizări.

Adolescenții se află în cea mai vulnerabilă etapă a vieții, în care își dezvoltă personalitatea și își descoperă identitatea, motiv pentru care nu ar trebui să li se ofere aceleași gadgeturi ca și nouă.

„Deținerea de telefoane mobile de către adolescenți reprezintă mai mult de două treimi din rata de posesie pe care o au oamenii mari. Aceștia sunt mai predispuși decât noi să folosească dispozitivul pentru a accesa internetul, dar sunt, de asemenea, mai predispuși decât noi să vizualizeze rețelele de socializare.”, precizează BBC.

Crearea unui mediu sigur pentru copiii mici este extrem de importantă, astfel încât companii precum Apple, Samsung, Google și Huawei au creat smartphone-uri pentru copii cu capacități telefonice foarte limitate, permițând doar apeluri și mesaje text, pentru a le împiedica să fie o distragere prea mare a atenției. 

Multor adolescenți le place să se joace cu cele mai noi tehnologii. Multora dintre ei le place să se joace cu telefoanele Samsung. Aceste telefoane sunt excelente pentru adolescenți. Le folosesc pentru selfie-uri, pentru a-și suna prietenii și pentru a trimite mesaje text. Telefoanele sunt grozave pentru ei, deoarece nu sunt prea mari și pot fi folosite cu o singură mână. Există multe alte motive pe care aș putea să vi le spun, dar gândiți-vă doar la ceea ce aveți nevoie în telefonul dumneavoastră.

Samsung Galaxy S8 este un smartphone puternic care oferă un ecran mare de 8 inci cu o rezoluție de 2960×1440 pixeli. Acest lucru facilitează vizualizarea fotografiilor, videoclipurilor și a jocurilor.

De asemenea, dispune de o cameră de 16 megapixeli în spate și o cameră frontală de 8 megapixeli pentru a surprinde momente cu prietenii. Galaxy S8 este o opțiune bună pentru adolescenții care doresc cea mai recentă tehnologie și putere într-un design elegant.

Dispozitivul este construit cu materiale precum sticla și aluminiul pentru a-l face elegant și durabil. De asemenea, telefonul vine cu un spate din sticlă obișnuită și sticlă curbată pe partea din față și ambele suportă încărcare wireless, ceea ce este util pentru adolescenții care au mereu telefonul în apropiere.

Atunci când alegeți un dispozitiv de încredere pe care să-l oferiți unui copil, iPhone este cea mai bună opțiune. Apple s-a dovedit a fi o corporație de încredere, iar produsele lor sunt fiabile. iPhone-urile sunt disponibile în mai multe culori în afară de tradiționalul argintiu, astfel încât puteți alege una pentru copilul dumneavoastră.

Sistemul de operare dispune de măsuri de protecție pentru a evita achizițiile nedorite, iar protecția pe internet este remarcabilă. Spre exemplu, in Romania iPhone 13 Pro actualizează frecvent aplicațiile și specificațiile, astfel încât copilul dumneavoastră va avea întotdeauna acces la cele mai noi jocuri și aplicații.

Dacă doriți să fiți liniștit în timp ce copilul dvs. nu este la vedere, puteți instala Find My iPhone, care vă va permite să localizați telefonul dacă copilul dvs. îl va rătăci vreodată.

iPhone 13 este o alegere bună pentru un copil, deoarece telefonul este foarte rezistent și are o mulțime de protecții încorporate pentru a păstra iPhone-ul în siguranță. În plus, iPhone 13 Pro Max are o mulțime de beneficii educaționale, cum ar fi aplicația ABC, care a fost actualizată pentru a-i învăța pe copii să citească.

iPhone 12 si 13 au fost concepute pentru cei mici, ceea ce le face, de asemenea, o alegere bună pentru acestia.

Un alt motiv pentru care iPhone 13 este o alegere bună pentru un pusti este că este o modalitate ușoară de a rămâne în contact cu familia și prietenii. Există multe aplicații gratuite care vă permit să efectuați apeluri video. iPhone este o alegere deosebit de bună pentru un copil, deoarece telefonul este durabil.

Telefon mobil bun pentru copil 7 ani

Copiii de 7 ani sunt la început de drum spre independență. Dacă există telefoane mobile vechi, depășite, care zac prin casă, s-ar putea să vrea să le folosească. Cu toate acestea, mulți oameni au decis că smartphone-urile sunt calea de urmat pentru copii, astfel încât aceștia vor avea acces la internet și la alte lucruri pe telefon.

telefoane bune pentru copii 2021

Cel mai bun telefon pentru copiii de 7 ani ar fi un telefon rezistent. Telefoanele cu o carcasă de protecție sunt cea mai bună opțiune pentru ei, astfel încât să nu îl spargă din greșeală. De asemenea, le va economisi ceva timp dacă sunt neîndemânatici. Telefoanele cu handseturi mari sunt, de asemenea, o opțiune pentru copiii care sunt noi în a avea un telefon.

Principalul motiv pentru care un copil de 7 ani ar avea nevoie de un telefon mobil este acela de a-și putea contacta mai ușor părinții. Un smartphone ar putea fi o alegere mai potrivită pentru un copil, deoarece acesta poate descărca jocuri și trebuie să aibă acces la internet.

Este important să găsiți un telefon mobil care să fie rezistent. Un astfel de telefon este Motorola Moto G Acesta vine cu un design dur, rezistent la spargere și un corp rezistent la apă. Dacă aveți un buget limitat, puteți lua în considerare cumpărarea unui telefon second-hand.

Cred că baietii de 7 ani ar trebui să se gândească la posibilitatea de a-și gestiona propriul telefon inteligent. Sunt mai multe motive pentru care cred acest lucru, unul dintre ele este că pot începe să învețe să scrie. Cred că acest lucru va fi benefic pentru ei în viitor. De asemenea, ei trebuie să înceapă să învețe despre responsabilitate și cum să aibă grijă de lucruri.

Un alt motiv este că pot începe să folosească aplicații și să se joace cu alte persoane. De asemenea, vor trebui să învețe despre internet și cum să fie în siguranță pe internet. Ultimul motiv este că pot începe să comunice mai ușor cu prietenii lor. Acest lucru îi va ajuta, de asemenea, cu munca lor școlară. Sperăm că acest lucru vă va ajuta în decizia de a-i cumpăra un telefon copilului dumneavoastră de 7 ani.

Configurarea smartphone-ului pentru copii

Configurarea smartphone-ului copilului dvs. prezintă multe avantaje. Iată câteva dintre avantajele introducerii copiilor dvs. în lumea smartphone-urilor de la o vârstă fragedă:

  • Copiii dvs. pot rămâne în comunicare permanentă cu dvs. în timp ce sunt la școală, la magazinul alimentar, în parc sau se joacă acasă.
  • Puteți urmări ce fac copiii dvs. prin verificarea pe telefonul lor.
  • Părinții au posibilitatea de a seta controlul parental pentru a bloca anumite site-uri fără a fi nevoiți să fie prezenți la ecranul copilului lor.
  • Puteți să trimiteți sau să primiți în mod convenabil mesaje, apeluri, videoclipuri, fotografii și multe altele cu copiii dvs.

Configurarea smartphone-ului unui copil este o modalitate excelentă de a-l învăța responsabilitatea. Puteți chiar să vă configurați telefonul pentru a limita utilizarea telefonului de către copil, astfel încât acesta să nu stea toată ziua pe telefon. Iată câteva sfaturi despre cum să configurați smartphone-urile copiilor dumneavoastră.

  • Puneți aplicația Family Locator pe telefon pentru a vă ajuta să vă urmăriți copilul.
  • Încurajați-i să exploreze telefonul împreună cu părintele.
  • Activați funcțiile de siguranță pentru copii.
  • Setați controlul parental.
  • Configurați un cont de educație pentru copilul dvs.

Telefoanele Android au Control Parental

Mulți părinți din ziua de azi sunt preocupați de siguranța copiilor lor, mai ales atunci când aceștia folosesc smartphone-uri. Există multe modalități de a vă proteja copilul, dar cea mai importantă este să monitorizați ceea ce face cu telefonul. Aici intervine controlul parental.

Există multe exemple de controale parentale pentru telefoanele Android. Unul dintre cele mai comune se numește Kids Mode, care este realizat de Samsung. Kids Mode vă permite să preluați controlul total asupra a ceea ce vede și face copilul dumneavoastră pe telefon.

Puteți seta aplicațiile aprobate, puteți stabili limite de timp pentru utilizare și puteți chiar stabili limite de timp pentru aplicații individuale. De asemenea, puteți controla ce jocuri joacă, pe cine poate contacta și multe altele.

De la apariția pieței de smartphone-uri, a crescut îngrijorarea cu privire la capacitățile de protecție ale acestor dispozitive, în special în ceea ce privește controlul parental. Nevoia de a păstra copiii în siguranță a fost întotdeauna prevalentă, dar a căpătat și mai multă importanță acum că aceștia pot accesa internetul fără supraveghere.

Este greu de știut dacă copilul dvs. își folosește telefonul pentru a învăța despre lume sau dacă îl folosește pentru a comite infracțiuni. Controlul parental poate fi cel mai bun prieten al telefonului tău mobil. Controalele parentale sunt excelente pentru a crea un mediu sigur în care copiii să își exploreze curiozitatea.

Părinții copiilor mici se pot confrunta cu decizii dificile atunci când trebuie să găsească un echilibru între dorința părinților de a-și proteja copiii și nevoia copilului de a explora lumea pe cont propriu.

Pe de o parte, părinții doresc să își poată proteja copiii de faptul că pot da peste conținut sau aplicații nepotrivite pe tabletă, dar, pe de altă parte, știu că cel mai bun mod de a-și pregăti copiii pentru vârsta majoratului este să le permită să exploreze lumea pe cont propriu.

Cel mai bun mod în care părinții pot răspunde la această dilemă este cu ajutorul controalelor parentale pentru telefonul sau tableta Android a copilului lor.

Controalele parentale îi pot ajuta pe părinți să protejeze dispozitivul copilului lor prin blocarea accesului la anumite site-uri sau aplicații, prin stabilirea unor limite de timp pentru cât timp poate fi accesat dispozitivul

Urmăriți telefonul copilului pentru un plus de siguranță

În ziua de azi, este imposibil să ții pasul cu societatea în care trăim, în ritm alert. Fie că este vorba de serviciu, de școală sau de canapea, există întotdeauna distrageri care ne pot deturna atenția.

Tehnologia a făcut mai ușor să fim productivi și să rămânem conectați în timp ce rămânem în mișcare. Nu este de mirare că mulți părinți caută modalități de a menține o aparență de control asupra locului unde se află copiii lor.

Una dintre cele mai noi evoluții din această categorie este posibilitatea ca părinții să urmărească locația copiilor lor pe telefonul mobil. Aplicații precum Family Tracker sau GeoWall permit părinților să vadă în permanență locația telefonului copiilor lor.

Părinții sunt adesea îngrijorați de dispariția copiilor lor. În calitate de părinte, știu că teama și lupta pe care o reprezintă dispariția unui copil sunt copleșitoare. Locuri precum centrele comerciale pot fi un mediu stresant pentru un părinte care se teme că copilul său va dispărea în aglomerație.

Vestea bună este că există modalități de a minimiza stresul. În primul rând, există o modalitate rapidă și ușoară de a le urmări telefonul în cazul în care doresc să se asigure că știu unde se află.

Cu câțiva pași simpli, puteți descărca o aplicație GPS și vă puteți localiza copilul rapid și ușor. Există atât de multe motive pentru care părinții ar putea dori să-și găsească copiii și, din fericire, există instrumente eficiente pentru a-i localiza. 

Smartphone-urile Samsung le oferă copiilor posibilitatea de a fi conectați la internet

Pe măsură ce oamenii devin din ce în ce mai conectați și mai dependenți de smartphone-urile lor, copiii sunt acum la fel de înclinați ca și noi să petreacă timp pe telefon. Pentru cei care au copii mai mici, acest lucru ar putea fi un lucru bun. Pentru cei care au copii mai mari, ar putea dori să limiteze timpul petrecut de copiii lor pe telefon.

Telefoanele inteligente le oferă copiilor posibilitatea de a fi conectați la internet și, prin urmare, îi expune la mult mai multe informații decât ar fi disponibile dacă s-ar limita la un computer sau la o tabletă. Ar trebui să vă lăsați copilul să aibă un smartphone? Pentru cei care au copii mai mici, un smartphone ar putea fi o idee bună.

Telefoanele inteligente le oferă copiilor posibilitatea de a fi conectați la internet și la social media. Părinții se simt adesea frustrați de capacitatea copiilor lor de a fi distrași și de a fi iresponsabili, însă natura internetului disponibil pe smartphone-uri reprezintă un avantaj.

Părinții pot utiliza controlul parental pe smartphone-ul copilului lor pentru a restricționa accesul la anumite site-uri web, cum ar fi aplicațiile de socializare, și pentru a controla cât timp petrec pe internet. Părinții pot chiar să seteze un cronometru pentru a permite copilului lor o perioadă limitată de timp pentru a-și folosi smartphone-ul. Există multe beneficii ale smartphone-urilor pentru copii.